Felloni Spekehus lager en rekke ulike typer salsiccia. Disse grove pølsene er råeog kan tilberedes på mange måter. Alt gjøres etter tradisjonenes regler. Felloni Spekehus lager også alt av tradisjonelle italienske spekevarer med håndverksmetoder. Salsiccia classica med sin delikate fennikelsmak er en frisk type i salsiccia-familien som er lett anvendelig til pastaretter, grilling eller middagsretter. Produsert i henhold til gammel italiensk tradisjon med naturlig tarm. Salsicciaen innholder opp til 96% kjøtt. Hver pølse veier ca. 100g. Disse grove pølsene er råe og kan tilberedes på mange måte. Calabrese er krydret salsiccia med søt paprika og et tradisjonelt tørket chilipepper fra Calabria noe som gir sødme og en liten spiss på toppen av en rik og fyldig kjøttsmak. Salsicciaen innholder opp til 96% kjøtt. Disse grove pølsene er råe og kan tilberedes på mange måte. Americana er inspirert av den klassiske amerikanske frokostpølsen. Americana er en salsiccia med delikat smak av salvie og hvitløk. Prøv den til frokost sammen med egg, bacon eller enkelt på brødskiven. Salsicciaen innholder opp til 96% kjøtt. Disse grove pølsene er råe og kan tilberedes på mange måte. Premium er en salsiccia laget med havsalt fra Trapani i Sicilia og Sarawak sort pepper fra Malaysia. Havsalt fra naturreservatet i Trapani er produsert i henhold til en lang tradisjon som strekker seg over 1000 år. Sarawak-pepperet er dyrket i fjellene på Borneo, i Malaysia og er ansett for å være en av de fineste peppersortene i verden. Disse utvalgte krydderne fremhever kjøttsmaken på en elegant måte. Salsicciaen innholder opp til 96% kjøtt. Disse grove pølsene er råe og kan tilberedes på mange måte. Cacciatora er en salsiccia laget med einerbær, rødvin Montepulciano D'Abruzzo og rød pepper. Salsiccia Cacciatora har en fyldig og rund smak. Den kan for eksempel nytes som turmat slik den italienske adelen gjorde på jakt før i tiden. Salsicciaen innholder opp til 96% kjøtt. Disse grove pølsene er råe og kan tilberedes på mange måte. Porchetta er en gammel tradisjonell rett fra Roma og omegn som uten tvil er en «kongerett» til enhver folkelig event. Vår Porchetta er laget av 1/4 av grisen som beines ut og deretter rulles den rikelig med krydder. Vi selger den rå og den skal stekes hel til den får en skarp svor og er saftig inni. En av de viktigste særtrekkene ved produktet er smak preget av rosmarin og fennikelfrø. Salami Monte San Biagio har en lang historie helt tilbake til 500-tallet. Hovedingredienser er koriander, hvitløk og tørket chilipepper. Hvert stykke er på cirka 500 g. Salami Rustico er vår klassiker. En mellomgrov salami mildt krydret med svart pepper og hvitløk med en god balanse mellom søtt og salt. Salamien er produsert og stoppet i naturlig tarm og håndbundet og modnes i minst 10 uker. Salami Rustico passer til forretter og den er også utmerket som pålegg. Hvert stykke er på cirka 250 g. Salami Piccante har smak av søt paprika og chili pepper fra sør-Italia kalt peperoncino. Dette er et pikant innslag blant våre salamier. Velegnet til aperitif eller som forrett. Hvert stykke er på cirka 350 g. Nduja er en unik smørbar spekepølse, typisk fra sør-Italia. Smaken er kraftfull og karakterisert av chili. Dens konsistens gjør den velegnet til å ha på pizza, ristet brød som crostini eller bruschetta, eller som basis for gryter. Capocollo er speket svinenakke som modnes i minst 16 uker for oppnå mørhet og dybden i smaken som er unik for produktet. Capocollo serveres som tynne skiver til forretter, smørbrød eller som snacks. Den er også ypperlig til en god Barbera d'Alba-vin sammen med grillede artisjokker. Den er et likeverdig alternativ til Parma-skinke. Hvert stykke veier cirka 1,2 kg. Guanciale er speket svinekjaker som er godt modnet og består av kompakte lag med deilig smakfullt kjøtt og fett og den er tildekket med svartpepper. Guanciale er den autentiske ingrediensen i kjente italienske matretter som pasta all'amatriciana eller pasta alla carbonara. Stykkene veier ca. 750 g.